Zaktraining bij JKE Sports

Kick jezelf fit

Wil je wel leren kickboksen maar geen lichamelijk contact met je medesporters? Dan is zaktraining iets voor jou! In plaats van trainen met een maatje trap en stoot je tegen een bokszak. Zaktraining is een intensieve workout voor mensen op elk niveau. Of je nou een geoefende sporter bent of net begint: wij helpen je het beste uit jezelf te halen.

Zaktraining bij JKE Sports

Elke zaktraining start met fitness en cardio oefeningen. We oefenen in tweetallen kickboks combinaties op de bokszak. Tussendoor doen we cardio en krachtoefeningen zoals burpees, sit ups en push ups. Door de afwisseling train je niet maar één deel van je lichaam, maar komen buik, billen, benen en armen allemaal aan bod.

Je sport samen, maar toch op je eigen niveau

Zaktraining is een uitdagende workout waarin je jezelf uitdaagt om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Je hebt zelf de controle over hoe hard of snel je de oefeningen uitvoert. Al zien wij het wel als onze taak om jou te stimuleren alles uit je zaktraining te halen wat er in zit. Je gaat gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis.

- Je traint al je spieren waardoor je snel sterker wordt.
- Fitness en cardio oefeningen verbeteren je conditie.
- Je traint samen, maar toch op je eigen niveau.
- Je verbrandt tot wel 700 calorieën per uur.

Zaktraining bij JKE Sports

We motiveren je elke les opnieuw om je grenzen te verleggen. Wij zorgen er voor dat je zo effectief mogelijk sport, zodat jij je fit en energiek voelt en lekker in je vel zit. Al na een paar lessen merk je dat je techniek verbetert en je het langer volhoudt.

- Training door professionele kickbokser.
- Meer dan 10 jaar ervaring.
- Trainen op het moment dat het jou uitkomt.
- In het centrum van De Bilt
- Ook kickboksles en personal training.

Nu: gratis proefweek

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Kom langs of meld je nu aan voor een gratis proefweek.