Kickboksen bij JKE Sports

Kick jezelf fit

Wil jij gewicht verliezen? Je conditie verbeteren? Spieropbouw realiseren? Onze kickbokslessen bestaan uit een mix van cardio training en kickboks technieken. Door het trappen en stoten train je de explosiviteit en kracht van je spieren. Doordat je hartslag en ademhaling stijgen, verbetert je uithoudingsvermogen. Niet voor niets wordt kickboksen een echte calorieverslinder genoemd.

Wij motiveren je elke les opnieuw om je grenzen te verleggen

Kickboksen is de ideale sport om fit te worden. Al na een paar lessen merk je dat je techniek verbetert en je het langer volhoudt.

  • - Je krijg sterke spieren en een betere conditie.
  • - Elke les is anders en daardoor blijft het altijd leuk.
  • - Je verbrandt tot wel 700 calorieën per uur.
  • - Je traint samen, maar toch op je eigen niveau.

Hoe ziet de les er uit?

Elke les start met fitness en cardio oefeningen. Daarna trekken we de handschoenen aan en oefenen we kickboks combinaties. Je maakt stoten op de handschoen van je tegenstander en trapt op een trapkussen. We sluiten tot slot altijd af met een cooling down. In de kickboksles sparren we niet.

De levels

De lessen bij JKE zijn ingedeeld in 2 levels. Zo krijg jij precies de begeleiding die je nodig hebt. Start je net met kickboksen? Kies dan voor level 1. Ben je al even aan het trainen (ongeveer 6 maanden) en mag het tempo wel wat omhoog? Dan kom je aan je trekken in level 2. De kickbokscombinaties volgen elkaar in level 2 wat sneller op en we besteden meer aandacht aan techniek.
Bekijk het rooster

Kickboksen bij JKE Sports

Nu: gratis proefweek

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Kom langs of meld je nu aan voor een gratis proefweek.